top of page

Vi på

164560388_784590985520447_87657748335682

Historia har alltid intresserat mig och när jag 2010 snubblade in i mjödets värld så blev jag helt hänförd.
Det har hänt så otroligt mycket sen dess och vilken resa det har varit, med motgångar och framsteg, precis som alla framgångsrika äventyr! Mjödet slutar aldrig att förvåna och förundra mig, det finns konstant nya fynd, berättelser och nya tekniker runt det. Att det dessutom är så internationellt passar min vandrarsjäl som hand i handske.

 

2013 så bad Johan, min chef på Mjödhamnen, mig att ta över mer av Mjöd Nörds konceptet och driva det vidare med mjödprovningar, föreläsningar och på sociala medier så att han kunde koncentrerar sig huvudsakligen på brygg processen och pappersarbetet (vilket är en detalj som jag bokstavligen avskyr!). Och än så länge så har det fungerat.

Mjöd Nörd är min stora kärlek och att få arbeta med sin passion är en lyx som jag gärna såg att fler fick del av, vilket är skälet till att jag successivt börjat plocka på mig fler mjöd nördar längs med vägen då alla framgångsrika koncept behöver medarbetare som täcker omfattande behov. Vi lär oss ständigt nya saker och växer både som individer och som grupp. Med hjälp av alla våra supportrar så kommer vi framåt med stormsteg (fortsätt gärna beställa våra varor, såsom mjödprovningar, t-hirts mm, utan erat stöd så hade vi inte kommit såhär långt!) tack för att ni stöttat oss såhär länge, och vi hoppas på många år till!

Drömmen är att sprida kunskap och glädje kring allt som rör mjöd över hela världen och utöka våran mjödfestival till fler platser. Sakta men säkert så känns det som om att vi är på väg åt det hållet.

Följ gärna Mjöd Nörd på sociala medier för att få roliga uppdateringar om alla roliga äventyr som vi ger oss in i.

bottom of page