top of page
Ancient Containers

Historia har alltid intresserat mig, och när jag 2009 snubblade in i mjödets värld så blev jag helt hänförd.
Det har hänt så otroligt mycket sen dess och vilken resa det har varit, med motgångar och framsteg, precis som alla framgångsrika äventyr! Mjödet slutar aldrig att förvåna och förundra mig, det finns konstant nya fynd, berättelser och nya tekniker runt det. Att det dessutom är så internationellt passar min vandrar-själ som hand i handske.


Mjödbaren är min stora kärlek och att få arbeta med sin passion är en lyx som jag gärna såg att fler fick del av, vilket är skälet till att jag successivt börjat plocka på mig fler mjöd nördar längs med vägen då alla framgångsrika koncept behöver medarbetare som täcker omfattande behov. Vi lär oss ständigt nya saker och växer både som individer och som grupp.
Med hjälp av alla våra supportrar så kommer vi framåt med stormsteg (fortsätt gärna beställa våra varor, såsom mjödprovningar, t-hirts mm, utan erat stöd så hade vi inte kommit såhär långt!) tack för att ni stöttat längs vägen, erat stöd är guld!


Mjödbaren bildades 2013 för att kunna åka runt både i Sverige och övriga Europa, för att få möjligheten att berätta om mjödets historia och dess unika 
företräden. Vi har deltagit på många historiska marknader och festivaler i landet under de senaste 10 åren, samt serverat på Nobelfesten så sent som hösten 2022.
Vi  har ett samarbete med Skandinaviens största mjöderi, Mjödhamnen AB. Detta samarbete ger oss möjligheten att ha ett brett sortiment av både svensk-producerat och importerat mjöd av alla de slag.

Vi är självklart intresserade av nya spännande produkter, så om du har ett mjöderi och är sugen på att ditt mjöd ska få en chans att synas i baren så tveka inte att skicka in ett prov för bedömning.

Följ gärna Mjödbaren på sociala medier för att få roliga uppdateringar om alla roliga äventyr som vi ger oss in på.

bottom of page