top of page
border_edited_edited.jpg
honung_edited.png

Signe Ålander började jobba med bin och honung 2012, och har sedan dess byggt på sina kunskaper och sitt sortiment enormt mycket.
Utöver att jobba med bin och åka runt som knalle på marknader året runt, så intresserar hon sig även för smakkombinationer, utveckling och framför allt binas miljö. Hon började sälja honung på Mjödfestivalen 2016, och har hängt med sen dess då vi inte kan leva utan hennes bidrag. I år kommer hon även att hålla i en honungsprovning för de som känner sig manande att prova sig fram inom honungen breda smak-värld samt lära sig mer om sorthonung.

nektarkällan_edited.jpg

På Nektarkällan hittar du honung av högsta kvalité från hennes egna bigårdar runtom i Knivsta, med många honungstyper med stor variation från många olika nektarkällor.
Pröva gärna även hennes smaksatta sortiment såsom toner av citron, fläder, kardemumma och whisky. Det som gör smakerna så unika och rena är pga. Nektarkällan inte använder sig av artificiella smaksättningar.
Utöver det breda sortiment av honung så erbjuder Nektarkällan även internationellt prisbelönta teer på lösvikt, samt bivax-produkter.

bottom of page