top of page
Mjödfestival på Odinsborg
Mjödfestival på Odinsborg

tors 26 aug.

|

Odinsborg

Mjödfestival på Odinsborg

Vill du träffa vikingar, äta god mat och dricka mjöd? Då har du kommit till rätt ställe!

Registrering är stängd
Se andra evenemang

När och var

26 aug. 2021 15:00 CEST – 29 aug. 2021 23:00 CEST

Odinsborg, Ärnavägen 4, 754 40 Uppsala, Sverige

Info mm.

Farsot eller ej så kör vi 4de året på raken!

Då förra året blev en sån succé att vi kör en favorit i repris med några små ändringar. Odinsborg har fått nya ägare som har jobbat som små blå för att ställa iordning allting inför årets härligaste fest, i och med det så har vi haft möjlighet att lägga in fler skojigheter. Vi har nu utökat från 3 till 4 dagars festande så att fler får chansen att delta.

När det kommer till biljetterna så gäller samma sak som förra året- förköp. Men i år så kan ni även köpa till mat från deras nybyggda grill. I biljetten ingår: Inträde, 1st mjödprovning samt mat om du väljer att köpa till det.

Köp din biljett här

Detta är en festival i historisk anda och är den första festivalen i Sverige som inriktar sig primärt på mjöd, men det kommer självklart även serveras andra typer av dryck och mat.

Provningarna kommer, precis som förra året, att äga rum inuti Odinsborg på övervåningen i vikingarummet. Men vi har även utökat festivalen till gårdsplanen för att fler ska få plats med säkert avstånd.

Festivalens huvudsyfte är att visa upp mjödets magiska värld, men festen blir pga. omständigheterna lite annorlunda. I stället för ett öppet hus håller våra fantastiska anställda på Mjöd Nörd, mjödprovningar på löpande band och det kommer att finnas både förköpsbiljetter och drop-in, i mån av plats.

Utöver försäljning av mjöd i vår utomhus bar så kommer det att finnas honung till salu, både lokalproducerad och honung från olika delar av världen, och även några försäljare.

Vi hoppas på många spontana utspel utöver detta och har hört rykten om att vikingar kan komma att dyka upp under någon gång under festivalen!

Välkommen!

Schema


  • 7 timmar 30 minuter

    Marknaden öppnar

    Gårdsplanen

  • 3 timmar 15 minuter

    Mjödprovning

    Vikingasalen
Ytterligare 8 objekt tillgängliga

Dela med dina vänner!

bottom of page