top of page
Mjödhamnen intar Odinsborg
Mjödhamnen intar Odinsborg

fre 28 aug.

|

Odinsborg Café & Restaurang

Mjödhamnen intar Odinsborg

Registrering är stängd
Se andra evenemang

När och var

28 aug. 2020 14:00 – 30 aug. 2020 18:00

Odinsborg Café & Restaurang, Ärnavägen 4, 754 40 Uppsala, Sverige

Info mm.

Farsot eller ej så kör vi 3de året på raken! 

Med undantag av några ändringar för allas trevnad och säkerhet så kommer vi att köra på för fullt från Fredag till Söndag. I år så finns det förköpsbiljetter så att du vet att du får chansen att vara med, i biljetten ingår: 1st mjödprovning, inträde till marknaden och en chans att vara med i utlottningen där vinnaren kommer att tillkännages sista dagen på fetsivalen! Detta är en festival i historisk anda och är den första festivalen i Sverige som inriktar sig primärt på mjöd, men bjuder självklart även på andra drycker, honung av alla slag, mat och hantverk.

Årets festival kommer äga rum inuti Odinsborg på övervåningen i vikingarummet. Festivalens huvudsyfte är att visa upp mjödets magiska värld, men festen blir pga. covid-19 lite annorlunda. Istället för ett öppet hus håller våra fantastiska anställda på Mjöd Nörd, mjödprovningar på löpande band och det kommer att finnas både förköpsbiljetter och drop-in, i mån av plats.

Utöver Mjödhamnens eget urval så kommer det även att serveras polska och amerikanska mjöd.

Förutom försäljning av mjöd så kommer det att finnas honung till salu, både lokalproducerad och honung från olika delar av världen, och även några försäljare.

Det kommer också ske matlagning utomhus i form av grillning eller liknande, beroende på vad vädret tillåter. Vi hoppas även att vår mjödbuss kommer på plats. Vi hoppas på många spontana utspel utöver detta och har hört rykten om att vikingar kan komma att dyka upp under lördagen..!

Dela med dina vänner!

bottom of page